SnagTracker

Unieke eigenschappen

Unieke performance

Gebruikers werken moeiteloos met verschillende typen apparaten, of die nu high end zijn of wat ouder de prestaties zijn gelijk. SnagTracker maakt gebruik van unieke algoritmen waarmee zelfs de grootste PDF bestanden (in MB’s) omgetoverd worden tot werkbare bestanden.

Op maat gemaakte rapporten

Een rapport uit SnagTracker is representatief voor uw organisatie! Wij kopiëren namelijk niet alleen uw logo in het rapport, maar maken, in samenwerking met u, nette en beknopte rapporten op maat gemaakt; naar uw wensen en huisstijl. Een rapport uit SnagTracker is meteen representatief voor uw organisatie; u kunt deze onbewerkt delen met al uw relaties.

NEN 2767 rapport generatie

Organisaties die willen of moeten voldoen aan de NEN 2767 standaard, genereren met een klik op de knop een up-to-date status rapport.

Krachtig door eenvoud

Importeer uw plattegronden in .PDF of .JPG. Deel de projectvoortgang in .PDF, exporteer takenlijsten naar .PDF. U kunt zelf beslissen hoe u deze wilt gebruiken.

Geen app, wél overal toegankelijk

SnagTracker is geen app en hoeft dus niet uit de app- of play-store geïnstalleerd te worden. Omdat SnagTracker een website is, kunnen gebruikers via elk type computer (met browser) werken. Toch werkt SnagTracker ook door als er even geen verbinding is. De werkzaamheden worden automatisch gesynchroniseerd wanneer uw apparaat verbinding maakt met het internet. Werken op locaties waar geen internet is, zijn geen belemmering voor het gebruik. Inspecteren op een steiger? Gebruik uw telefoon en u heeft twee handen vrij op de ladders. Eenmaal terug op kantoor verdeeld u de genoteerde werkzaamheden vanachter uw laptop. Alle informatie wordt immers instant gesynchroniseerd.

Continue verbeteringen

We werken voortdurend door aan SnagTracker om verbeteringen door te voeren. Nieuwe versies zijn automatisch beschikbara voor alle gebruikers. Ook houden wij graag klant interactie sessies; onze medewerkers van klant contact afdeling organiseren graag in samenwerking met de klant interactie sessies. Tijdens deze sessies zoeken wij naar de ervaringen en ideen van de gebruikers; de gebruiker weet immers het best wat wel werkt en wat misschien verbeterd kan worden.

Passend binnen uw IT landschap

In menig bedrijf is technologie een vast onderdeel van de algehele bedrijfsvoering en neemt het een prominente plek in de organisaties. Dit heeft tot gevolg dat er dikwijls richtlijnen zijn voor de inzet van, en toegang tot de technologie die het bedrijf inzet.

SnagTracker begrijpt dit en is in staat om het gebruik van het platform binnen de richtlijnen van uw bedrijf te ontsluiten en laten gebruiken. Onderwerpen waar wij het met de klant meedenken en oplossigen voor bieden: