SnagTracker

Unieke eigenschappen

Minimaal 3 keer zo goedkoop

Er zijn vele opname producten in de markt beschikbaar. Al deze producten rekenen hoge licentiekosten en sturen op lange contracten. Wij houden het simpel en transparant; €50 per maand per gebruiker. Ongeacht het aantal projecten of de gebruiksduur. Vraag gerust een offerte aan bij de concurrent. Wij garanderen een 3 keer lagere prijs.

Omdat wij geloven in ons product, hebben wij de eerste drie maanden een niet-goed-geld-terug-garantie!

Op maat gemaakte rapporten

Een rapport uit SnagTracker is representatief voor uw organisatie! Wij kopiëren namelijk niet alleen uw logo in het rapport, maar maken, in samenwerking met u, nette en beknopte rapporten op maat gemaakt; naar uw wensen en huisstijl. Een rapport uit SnagTracker is meteen representatief voor uw organisatie; u kunt deze onbewerkt delen met al uw relaties.

Geen beklemmende licenties

Koppelverkoop of lange opzegtermijnen daar houden wij niet van. SnagTracker is elke maand opzegbaar, zonder reden. Bij opzegging krijgt u een export van uw eigen data en hopen wij in de toekomst snel weer zaken met u te zullen doen.

Krachtig (en goedkoop) door eenvoud

SnagTracker blijft bij de kern; geen overbodige poespas. Importeer uw plattegronden in .PDF of .JPG. Deel de projectvoortgang in .PDF. Wij doen niet aan automatische emails, maar exporteren takenlijsten naar .PDF. U kunt zelf beslissen hoe u deze wilt gebruiken.

Geen app, wél overal toegankelijk

SnagTracker is geen app en hoeft dus niet uit de app- of play-store geïnstalleerd te worden. Geen gedoe met creditcards of iTunes licenties. Omdat SnagTracker gewoon een website is, kunt u zelfs een computer van uw collega lenen om door te werken. Makkelijk toch!? Ondanks dat het een website is, werkt SnagTracker ook door als u even geen verbinding hebt. U kunt dus prima doorwerken als u op een afgelegen locatie bent, zoals in een kelder.

Automatisch (gratis) up-to-date

We werken voortdurend door aan SnagTracker om verbeteringen of nieuwe functies door te voeren. Deze nieuwe versies ontvangt u automatisch en zonder kosten. Heeft u zelf een wens of idee voor verbetering, dan horen we deze graag!

Naadloze synchronisatie tussen mobiel en vaste PC

Afhankelijk van uw situatie gebruikt u uw telefoon, tablet of pc. Elk apparaat heeft zijn eigen kracht en zwakte. Inspecteren op een steiger? Gebruik uw telefoon en u heeft twee handen vrij op de ladders. Eenmaal terug in de keet wijst u de gemaakte punten toe vanachter uw laptop. Alle informatie wordt immers instant gesynchroniseerd!

Aantrekkelijk voor het MKB

Snel, simpel en betaalbaar. Wij verkopen geen Ferrari’s, maar gewoon degelijke middenklassers. Met SnagTracker kunt u aan de slag en sneller uw resultaten behalen. U blij, wij blij.